Honden

Vachtverzorging voor groot en klein.

Elk ras is van harte welkom bij La Duck’Co!

Het is belangrijk dat je hond de verzorging krijgt die hij nodig heeft. Zo blijft de huid/vacht in goede conditie, en hebben ze minder kans op ziektes en infecties.

Iedere hond is anders en heeft een andere behandeling nodig. Ze worden allemaal in model gebracht en we houden rekening met jouw wensen.

Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten die afgestemd zijn op het vachttype van je hond. Zo wordt de huid en de vacht optimaal gevoed. Dus voor elk wat wils!

Omdat elke hond anders is, is het moeilijk te zeggen hoelang een behandeling ongeveer duurt. We houden rekening met het gedrag van je hond zodat ze zo weinig mogelijk stress ervaren tijdens de trimbeurt. We nemen de tijd zodat je hond lekker verwend kan worden bij ons!

Met de diploma’s hondencoach/trainer en hondengedragsbegeleiding op zak is dit dus geen enkel probleem!

Puppygewenning:

​Puppygewenning is voor puppy’s tot 16 weken. Hierbij laten we de puppy’s wennen aan alle handelingen die in het trimsalon gebeuren. Zoals drogen, wassen, oren nakijken, nagels knippen, borstelen/ kammen en dergelijke. Ook krijg je advies over hoe je de vacht thuis het beste kan onderhouden.

Natuurlijk gebeurd dit op een speelse en rustige manier. Zo krijgen de puppy’s geen nare ervaring tijdens de behandeling en zo komen ze de volgende keer met plezier terug! Hiervoor dient men ook een afspraak te maken.


Anybody who doesn’t know what soap tastes like, never washed a dog.


Mobiele versie afsluiten